Το Twitch.tv, η δημοφιλέστερη υπηρεσία live streaming για video games, εξέδωσε ανακοίνωση βάση της οποίας από σήμερα απαγορεύει στα streamings να υπάρχει το οποιοδήποτε ημίγυμνο περιεχόμενο.

Ως γνωστόν το Twitch.tv δεν επιτρέπει το γυμνό. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο πολλές γυναίκες streamers να εξιτάρουν τα ανδρικά βλέμματα κυρίως λόγω της εμφάνισής τους. Βέβαια αυτό σε μια…ελεύθερη αγορά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως θεμιτό, απ’ την στιγμή που δεν υπάρχει προβολή γυμνού. Όμως για το Twitch.tv που οι κανόνες περί “Streaming αποκλειστικά για games” είναι αυστηροί, κάτι τέτοιο δεν πέρασε τελικά απαρατήρητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=ktmQBP7rcBw

Με τους νέους κανόνες απαγορεύεται το ημίγυμνο, το στριπτίζ και γενικά οι πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου. Τώρα το κατά πόσο π.χ. μια streamer θα μπορεί να κάνει γυμναστική πριν ξεκινήσει να παίζει φορώντας ένα κολάν για παράδειγμα, είναι θέμα προς συζήτηση. “Οι nerds είναι sexy κι είστε όμορφες, αλλά ας κρατήσουμε ένα προφίλ κι ας ασχοληθούμε μόνο με τα games, έτσι?” αναφέρει το Twitch.tv στην ανακοίνωσή του!

Η ανακοίνωση σχετικά με το ντύσιμο αναφέρει: “Δεν επιτρέπεται να είστε γυμνοί ή να φοράτε εσώρουχα ή ρούχα με σεξουαλικά υπονοούμενα, καθώς επίσης να αποκαλύπτετε τον κορμό του σώματός σας. Ισχύει τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Μπορεί να έχετε καλούς κοιλιακούς αλλά καλύτερα να τους δείξετε στην παραλία όταν παίζετε 2vs2 beach volley.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση αυτή θα επηρεάσει ενδεχομένως έναν μικρό αριθμό από streamers, όμως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι ήδη γνωστές streamers θα δεχθούν προειδοποιήσεις ή και bans.

http://www.youtube.com/watch?v=bDYuEL0wMig

Περιμένατε ότι θα “την βρίσκατε από την Google”; Τελικά το Amazon που ως γνωστόν εξαγόρασε το Twitch ήταν πολύ πιο αυστηρό.  

Συζητήστε ότι αφορά YouTube και Twitch στο αντίστοιχο forum μας. Το βίντεο το αφιερώνο με αγάπη στο Γιώργο Λόλα. Απουσίαζε και του έκλεψα την είδηση, το ομολογώ.

Εσείς πως βλέπετε την παραπάνω ανακοίνωση;

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης