Η Petroglyph, εταιρεία ανάπτυξης που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν βοηθώντας στην ανάπτυξη τίτλων Command & Conquer, είχε ανοίξει το 2013 ένα Kickstarter για το παιχνίδι “Victory” το οποίο και δεν πέτυχε καθώς ζητούσε 700.000 δολάρια.

Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα άλλο κλασικό Real-time Strategy, το Grey Goo (θα ασχοληθούμε εκτενώς σε review), το οποίο ήταν project με μικρότερο κύκλο ανάπτυξης, πιστό στις ρίζες του παλιού Command & Conquer. Επί της ουσίας όμως, μεγάλος της στόχος είναι ξανά το Victory, ένα MOBA/Real-Time Strategy που είναι εδώ και λίγες ημέρες γνωστό ως “Victory Command”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Victory Command θα παίζετε σε 5v5 μάχες, απλά σε αντίθεση με τα κλασικά MOBA θα αναπτύσσετε τον στρατό σας για να πιάσετε στην κατοχή σας τα αντίστοιχα capture points. Στο development βοηθάει και η Κορεάτικη εταιρεία ανάπτυξης Neoact, που δημιούργησε το MOBA Chaos Online.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για μόνο για PC. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Μπορείτε να εγγραφείτε από σήμερα στην beta μπαίνοντας στο επίσημο site! Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας από το νέο strategy στο αντίστοιχο forum topic που μόλις άνοιξε.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης