Στα πλαίσια της κυκλοφορίας του Xbox One στη χώρα μας, η Microsoft Hellas διοργάνωσε χθες το press event για τα ελληνικά media, στο οποίο ήταν προσκεκλημένο το GameWorld.gr, με παρουσία του Παντελή Δασκαλέλου, της Χριστιάνας Θάνου και του γράφοντος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Black Duck, στην πλατεία Κλαυθμώνος, η παρουσίαση του Xbox One έγινε με έναν…πρωτότυπο τρόπο. Συγκεκριμένα η Microsoft Hellas διέθεσε ένα πούλμαν στο οποίο μας έκανε tour στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου μας περίμεναν ηθοποιοί ντυμένοι χαρακτήρες απ’ τα launch games της κονσόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο μονομάχοι απ’ το Ryse: Son of Rome, ζόμπι του Dead Rising 3 που εισέβαλαν στο πούλμαν (ευτυχώς δεν δάγκωσαν!) και ένας οδηγός Ferrari που γκάζωνε άγρια στη λεωφόρο Συγγρού για χάρη της σειράς Forza ήταν τα τρία αξιοθέατα που παρακολουθήσαμε, μαζί με τα σχόλια των στελεχών της Microsoft σχετικά με τα launch games του Xbox One. 

Δείτε το βίντεο απ’ τις εντυπώσεις μας, στο οποίο μας μίλησε ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, διευθυντής εμπορικού τμήματος καταναλωτικών προϊόντων της Microsoft Hellas, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε τα καθήκοντά του στις αρχές του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί το λανσάρισμα του Xbox One στη χώρα μας, δεδομένου του ότι η γκάμα των μέχρι σήμερα games μέσα στον πρώτο χρόνο λανσαρίσματος, είναι αρκετά ικανοποιητικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Από τα reviews του GameWorld.gr έχουνε καλύψει μέχρι σήμερα 72 Xbox One games, 25 εκ των οποίων γράφτηκαν αποκλειστικά στις εκδόσεις του Xbox One.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Xbox One και συζητήστε τις στο Xbox forum μας.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης