New York College: Σπουδές με διεθνή αναγνώριση για καριέρα χωρίς σύνορα!

New York College: Σπουδές με διεθνή αναγνώριση για καριέρα χωρίς σύνορα!
Το New York College (NYC) μέσω των ακαδημαϊκών συνεργασιών του με αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, προσφέρει υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση. Το NYC, από το 1989 όταν ιδρύθηκε στην Αθήνα σε συνεργασία με το State University of New York, Empire State College, προσφέρει με συνέπεια και ευθύνη, πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες και επαγγελματικές εξειδικεύσεις στα γνωστικά αντικείμενα των Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας, Ψυχολογίας, Αγγλικής Γλώσσας, Διδασκαλίας και Εκπαίδευσης, Διεθνών Σχέσεων, Τουρισμού, Ναυτιλίας, Ναυτικών Σπουδών, Κινηματογράφου, ΠληροφορικήςΔιατροφολογίας και Βιοϊατρικών Σπουδών.

Συνδυάζοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά με τα πρότυπα του αμερικάνικου και ευρωπαϊκού συστήματος εκπαίδευσης, το New York College προετοιμάζει τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να επιτύχουν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας.


Ακαδημαϊκές Συνεργασίες

Το New York College εκτός από την συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Empire State College (SUNY/ESC) προσφέρει προγράμματα σπουδών (Bachelor, Master, PhD) απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια: University of Greenwich (Αγγλία), University of Bolton (Αγγλία), National American University (ΗΠΑ), Université Toulouse 1-Capitole (Γαλλία) και την Ναυτική Ακαδημία Nikola Vaptsarov, Βάρνα (Βουλγαρία) σε περισσότερες από 70 ειδικότητες.

Η Διεθνής Διάσταση του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College

Το NYC αποτελεί έναν Όμιλο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, με παρουσία στη Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα (Τσεχία) και Τίρανα, (Αλβανία). Το University of New York in Prague (UNYP) στη Δημοκρατία της Τσεχίας υπήρξε το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Δημοκρατίας της Τσεχίας και το Business School του UNYP έχει λάβει αναγνώριση από τον διεθνή οργανισμό IACBE - International Assembly for Collegiate Business Education.Το 2002 το NYC ίδρυσε το πρώτο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στα Τίρανα της Αλβανίας. Το University of New York Tirana (UNYT) είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Αλβανίας.Αναγνώριση

Το New York College Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχει λάβει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ως Κολλέγιο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από το 2010. Οι απόφοιτοι του NYC μπορούν να αποκτήσουν την επαγγελματική ισοδυναμία των πτυχίων τους από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Υπουργείο Παιδείας. To NYC είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης (BAC) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.
  
Ευκαιρίες Καριέρας

Μια από τις δεσμεύσεις του NYC είναι να προσφέρει στους απόφοιτους του ένα δυναμικό ξεκίνημα στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Τόσο οι εκτενείς δεσμοί με εργοδότες, όσο και οι υπηρεσίες επαγγελματικής υποστήριξης αλλά και ο σχεδιασμός των προγραμμάτων σπουδών σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, διασφαλίζουν έναν υψηλό βαθμό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μας. Το Γραφείο Διασύνδεσης κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους διοργανώνει σεμινάρια που αφορούν στην επαγγελματική σταδιοδρομία των φοιτητών, ομιλίες επιφανών επιστημόνων, ανθρώπων των επιχειρήσεων και καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Ημέρες Καριέρας», προσφέρει δυνατότητα συνέντευξης με υπεύθυνους του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων οργανισμών.

Επιτυχίες και Διακρίσεις των Φοιτητών και Αποφοίτων μας

Το Ετήσιο Βιβλίο Αποφοίτων αποδεικνύει ότι ένα μεγάλο μέρος των αποφοίτων του NYC έχουν ήδη απορροφηθεί σε υψηλές θέσεις τόσο σε Ελληνικές όσο και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, ενώ πολλοί άλλοι έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων διεθνούς κύρους της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.Σύγχρονες Εγκαταστάσεις


Στην Ελλάδα το NYC διαθέτει σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 6.000τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική περιοχή της Πλάκας, καθώς και σε ένα μοντέρνο κτίριο λίγα μόλις μέτρα από το σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας. Ανάλογες σύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτει το NYC Θεσσαλονίκης. Οι Αίθουσες Υπολογιστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εξοπλισμένες με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία σε Η/Υ σ’ ένα wireless περιβάλλον. Οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν όλα τα σύγχρονα μέσα διαδραστικής διδασκαλίας. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί 12 ώρες την ημέρα, ενώ εκτός από την έντυπη βιβλιογραφία, προσφέρεται και ηλεκτρονική πρόσβαση στις βιβλιοθήκες των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων, καθώς και στην Emerald e-library. Ανάλογες υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και μέσα διδασκαλίας και μάθησης διαθέτουν και το University of New York in Prague και University of New York Tirana.

NEW YORK COLLEGE ΑΘΗΝΑ
Αμαλίας 38 Σύνταγμα 105 58, Τηλ: 2103225961, Fax: 210 3233337, e-mail: nycath@nyc.gr
NEW YORK COLLEGE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚH
Εγνατίας 138 & Π.Π. Γερμανού (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΜΑΡΑ), 546 22, Τηλ: 2310 889879, Fax: 2310 835211, e-mail: nycth@nyc.gr

 www.nyc.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017, 16:27