Με σύνθημα «Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 11.00, αγώνας δρόμου με τρεις διαφορετικές διαδρομές, στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. Πρόκειται για το φιλανθρωπικό, αθλητικό, ραντεβού με τίτλο «Panorama Charity Fun Run», που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά.

Μικροί και μεγάλοι, με αφετηρία τη «Στροφή Πλατανάκια» στο Πανόραμα, θα τρέξουν ή θα περπατήσουν επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, των 10, πέντε και δύο χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έσοδα από τις συνδρομές συμμετοχής (10 ευρώ για ενήλικες, 5 ευρώ για μαθητές) θα διατεθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα», που βοηθάει τους ασθενείς και στηρίζει τις λειτουργίες του νοσοκομείου, αλλά και για τη στήριξη της «Λάμψης», Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας.

«Όποιος πάρει μέρος είναι ήδη νικητής, γιατί συμμετέχει στην προσπάθεια υποστήριξης αυτών των σωματείων» δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Το «Panorama Charity Fun Run» διοργανώνουν ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, ο αθλητικός σύλλογος Πανοράματος «Λέοντες» και η ένωση αθλητικών σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης