Θεαματικό «comeback» στον τουρισμό καταγράφει φέτος η Ελλάδα τουλάχιστον στην Αυστρία. Η χώρα, μαζί με την Τουρκία, είναι η κερδισμένη της χρονιάς, ενώ στις χαμένες συγκαταλέγονται η Κύπρος και η Αίγυπτος, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδίδει η Deutsche Welle.

Παρουσιάζοντας σε συνέντευξη Τύπου τον τουριστικό κατάλογο με προορισμούς και πακέτα για το 2014/2015 ο διευθυντής της REWE Austria Touristik (ITS, Jahn Reisen und Tjaereborg) Μάρτιν Φαστ, δήλωσε πως η εταιρία του είναι πολύ ικανοποιημένη με τα οικονομικά αποτελέσματα χάρη στην αύξηση της τουριστικής ζήτησης κατά 37% για την Ελλάδα και κατά 28% για την Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μια αύξηση των πελατών της κατά 16% ο τζίρος της εταιρίας αυξήθηκε σημαντικά, απρόσμενη εξέλιξη σε μια περίοδο γενικευμένης οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.

«Η φετινή είναι η καλύτερη ελληνική χρονιά για τη REWE Austria Touristik από τότε που υφίσταται», σημείωσε. Πιο συγκεκριμένα ο Μάρτιν Φαστ υπολογίζει ότι κατά την καλοκαιρινή περίοδο (από Μάιο μέχρι Οκτώβριο) ο τζίρος της εταιρίας θα αγγίξει συνολικά το 20% ίσως και το 21%.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης