«Επίθεση» από ανεξέλεγκτο SUV αυτοκίνητο δέχτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης λουόμενοι στην παραλία Αναύρου. Από θαύμα σώθηκε μια γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία κάτω από ομπρέλα όταν το βαρύ όχημα πέρασε με αυξημένη ταχύτητα ξυστά της για να καταλήξει στη θάλασσα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 12.05. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στην οδό Πλαστήρα και ο 81χρονος οδηγός του, πιθανόν από λάθος χειρισμό, αντί να βάλει την όπισθεν «κούμπωσε» την πρώτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει μπροστά, να ανέβει το πεζοδρόμιο και με ταχύτητα να φτάσει στην παραλία, παρασέρνοντας στο διάβα του μια ξύλινη ομπρέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από την ομπρέλα καθόταν μια γυναίκα, που πρόλαβε να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.

Στη διαδρομή του αυτοκινήτου βρέθηκαν κι άλλοι λουόμενοι, που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν αυτό τους παρασύρει.

«Γλιτώσαμε από θαύμα , είχαμε Άγιο» έλεγαν οι λουόμενοι και τόνισαν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από τον χώρο στάθμευσης κινήθηκε με ταχύτητα στη μικρή κατηφόρα που οδηγεί στην ακτή, χτύπησε με μια ξύλινη ομπρέλα και κατέληξε στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλοι έλεγαν ότι το ΙΧ διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μάλλον ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να το ελέγξει, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

Στο σημείο αναμένεται αυτοκίνητο οδικής βοήθειας για να απομακρύνει το αυτοκίνητο,ενώ πήγαν λιμενικοί, για να αδειάσουν την ακτή από λουόμενους,μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα.

Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Δείτε τις φωτογραφίες του magnesianews.gr:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης