Για την μεταφορά του χορτοκοπτικού μηχανήματος και της φρέζας που είχαν κλαπεί στις 6 Φεβρουαρίου, χρησιμοποιήθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου δεν ήταν σαφές.

Είδαν κι έπαθαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης ώσπου να βγάλουν άκρη σχετικά με την ταυτότητα των δραστών της κλοπής δυο αγροτικών μηχανημάτων αξίας 25.000 ευρώ από την ιδιοκτησία ενός 47χρονου σε χωριό της Πιερίας, αλλά τελικά τα κατάφεραν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα ήταν ότι για την μεταφορά του χορτοκοπτικού μηχανήματος και της φρέζας που είχαν κλαπεί στις 6 Φεβρουαρίου, χρησιμοποιήθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου δεν ήταν σαφές. Οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ανήκουν σε άλλο όχημα των ιδιοκτητών του, μιας 50χρονης και ενός 34χρονου, αλλά το είχε πουλήσει στους δράστες τρεις ημέρες νωρίτερα ένας 60χρονος γνωρίζοντας ότι θα χρησιμοποιηθεί στην κλοπή.

Οι φυσικοί αυτουργοί της κλοπής των μηχανημάτων, ήταν ένας 25χρονος, ένας 31χρονος και ένας ακόμα αγνώστων στοιχείων συνεργός τους που αναζητείται. Οι δυο πρώτοι εντοπίστηκαν όταν το φορτηγό βρέθηκε έξω από την κατοικία του 25χρονου στην περιοχή Υψωμάτων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και κατασχέθηκε. Η δικογραφία που σχηματίστηκε για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, περιλαμβάνει και τους δύο ιδιοκτήτες του οχήματος και τον πωλητή.

ΠΗΓΗ: e-saloniki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης