Με αποκλεισμό της εισόδου του κτηρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες των οικονομικών υπηρεσιών στα Χανιά άνοιξε η αυλαία των αγροτικών κινητοποιήσεων στην πόλη.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτών που πρόσκεινται στο ΚΚΕ τοποθέτησαν λίγο μετά τις 11.00 το πρωί δύο πανό στην είσοδο του κτηρίου αποκλείοντας την είσοδο ενώ μοίραζαν και φυλλάδια σε πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι της τοπικής ένωσης συνταξιούχων.

Οι συγκεντρωμένοι προειδοποιούν για κινητοποιήσεις διαρκείας και δηλώνουν αντίθετοι στη φορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος, την αύξηση του ΦΠΑ στο 23%, την επιβολή ΕΝΦΙΑ στα χωράφια και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη, ώστε να μην τα χάσουμε όλα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Τσουρουνάκης.

Όπως ανακοινώθηκε, τα μέλη της Ομοσπονδίας θα πάρουν μέρος και στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Παρασκευή, στις 19.00, στην πλατεία Νέων Καταστημάτων.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία τους θα συμμετάσχει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, όπου θα ληφθούν αποφάσεις κατά την πανελλαδική αγροτική συνάντηση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων των αγροτών.

Πηγή φωτό: zarpanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης