Η οικογένεια της τετραπληγικής Ευτυχίας Ποποδάκη προχωρά σήμερα στην κατάθεση προσφυγής για την ανάσυρση της υπόθεσης της 56χρονης, η οποία πέθανε στις 23 Ιουλίου του 2014, όταν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι της για χρέος 801 ευρώ, ενώ εκείνη βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής της.

Όπως δηλώνει στο ekriti.gr o δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς, θα παρουσιαστούν στον εισαγγελέα εφετών δύο νέες πραγματογνωμοσύνες των ιατροδικαστών κ.κ. Κοτσάφτη και Τσαντήρη, οι οποίες ανατρέπουν τα δεδομένα με βάση τα οποία η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήραμε στα χέρια μας τις φωτογραφίες από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο κ. Παπαδομανωλάκης, ο οποίος ήδη είχε μιλήσει για εμφανή σημάδια ανοξίας» λέει ο κ. Διαλυνάς και συμπληρώνει: «Τα στοιχεία είναι συντριπτικά και ορατά ακόμα και διά γυμνού οφθαλμού. Οι δύο εμπειρότατοι ιατροδικαστές, υπ’ όψιν των οποίων θέσαμε τις φωτογραφίες της νεκροψίας, είναι απολύτως κατηγορηματικοί πως η γυναίκα πέθανε από ανοξία, δηλαδή από έλλειψη οξυγόνου. Συγκεκριμένα, υπάρχουν εμφανείς ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονές της καθώς και εμφανής κυάνωση χειλέων, προσώπου και ονύχων».

Όλα τα παραπάνω, μαζί με πλήθος άλλων στοιχείων, θα κατατεθούν στον εισαγγελέα εφετών Χανίων και θα ζητηθεί η ανάσυρση του φακέλου από το αρχείο, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης