Το στόμα του άνοιξε για πρώτη φορά, έπειτα από τόσες ημέρες μυστηρίου, ο σύντροφος της 44χρονης, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Ο γιατρός, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την Ειρήνη Λαγούδη, φέρεται να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και τονίζει πως δεν έχει καμία ανάμειξη στον θάνατό της.

Η Ειρήνη Λαγούδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να την αναζητεί από τη στιγμή που έλαβε μήνυμα στο κινητό του από την 44χρονη, το οποίο έγραφε «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

«Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη» επεσήμανε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο σύντροφος της 44χρονης γυναίκας, ενώ είπε πως έχει επιστρέψει στο ιατρείο του και στα καθήκοντά του στο Μεσολόγγι. Ο γιατρός - σύντροφος της 44χρονης

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή» συμπλήρωσε ο γιατρός στην πρώτη του δήλωση μετά τον θάνατο της Ειρήνης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα ωστόσο, η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη έχει ορίσει δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες, καθώς επιμένει πως η 44χρονη δεν αυτοκτόνησε, όπως έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, αλλά δολοφονήθηκε.

Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του

Ο γιατρός στην κατάθεσή του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επεσήμανε πως την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης, το βράδυ του Σαββάτου ανήμερα των Φώτων, όντας ιδιαίτερα ανήσυχος, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο σπίτι της 44χρονης αναζητώντας την.  Την επόμενη μέρα, όμως, ο γιατρός δεν είχε μιλήσει με την Ειρήνη και έτσι πήγε στην περιοχή του Λούρου, όπου συνήθιζε να τη συναντά

Μόλις μάλιστα έφτασε έξω από το σπίτι της, είδε το όχημά της και έτσι έφυγε.

Οι Αρχές αναζητούν το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης, έτσι ώστε να προβούν σε άρση απορρήτου για να βρουν τα τελευταία μηνύματα τα οποία είχε ανταλλάξει. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ώρες το Viber του κινητού της φέρεται να ενεργοποιήθηκε για κάποια λεπτά. 

Ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένεια της 44χρονης υποστηρίζει ότι έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης «δείχνει» ότι δάνεισε το ποσό των 100.000 ευρώ στον γιατρό-σύντροφό της. Η εν λόγω πληροφορία αναμένεται να αποδειχτεί διά της δικαστικής οδού.

Διαβάστε επίσης: 
Νέο θρίλερ με την υπόθεση της 44χρονης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης