Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας. Την υπόθεση περιπλέκουν ακόμα περισσότερο οι αναφορές ότι η 44χρονη είχε δανείσει στον σύντροφό της 100.000 ευρώ λίγες μόνο ημέρες πριν τον θάνατό της. 

Το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή η γυναίκα αυτοκτόνησε, αλλά η οικογένεια υποστηρίζει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ζητεί να διευρευνηθούν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί η εφαρμογή Viber στο κινητό της, το οποίο ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Σημειώνεται πως έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου έτσι ώστε να βρεθεί το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αντάλλαξε η 44χρονη, αλλά αν δεν βρεθεί η συσκεύη του κινητού δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πηγές, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, αναφέρουν πως η 44χρονη λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε στείλει από το κινητό της δύο μηνύματα: ένα προς τον αδελφό της, από τον οποίο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της και να τους δώσει τους κωδικούς (PIN) των τραπεζικών της καρτών και ένα προς τον γιατρό-σύντροφό της όπου έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

H 44χρονη

Ο αδελφός της από την πλευρά του δηλώνει κατηγορηματικά πως ποτέ δεν έλαβε τέτοιο μήνυμα από την 44χρονη. 

Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας

Το μυστήριο με τα 100.000 ευρώ που φέρεται να δάνεισε στον σύντροφό της

Ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένεια της 44χρονης υποστηρίζει, ότι μετά έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης «δείχνει» ότι δάνεισε το ποσό των 100.000 ευρώ στον γιατρό-σύντροφό της. Η εν λόγω πληροφορία αναμένεται να αποδειχτεί δια της δικαστικής οδού. Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί η εφαρμογή Viber στο κινητό της, το οποίο ακόμη δεν έχει βρεθεί

Ο ιδιωτικός ερευνητής επίσης κάνει λόγο για δολοφονία στην οποία συμμετείχαν δυο άτομα τα οποία σκότωσαν την Ειρήνη.

Η 44χρονη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της, που είχε πάρει φωτιά στις 8 Ιανουαρίου.

Η γυναίκα είχε φύγει από το χωριό όπου διέμενε ενημερώνοντας τα παιδιά της πως θα πάει στο Αγρίνιο και μετά από λίγες ώρες εντοπίστηκε νεκρή κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης