Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις για την απόπειρα της Χρυσής Αυγής να αμφισβητήσει τον αγώνα της νεολαίας στο Πολυτεχνείο και τους νεκρούς της εξέγερσης του 1973.

«Την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει κανείς. Το Πολυτεχνείο έχει νεκρούς και δεν τους διαπραγματευόμαστε» δηλώνει η αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Τ. Μοροπούλου, σχολιάζοντας τα προκλητικά φυλλάδια που μοίρασε η Χρυσή Αυγή στην Καλαμάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Πολυτεχνείο βάλλεται από πολλές πλευρές, καθώς κάποιοι επιχειρούν να το ενοχοποιήσουν για τη σημερινή κατάσταση της χώρας» είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων – Εξορισθέντων την περίοδο της δικτατορίας Νίκος Τριανταφύλλου, μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος των εκδηλώσεων του φετινού εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου.

Με ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου «Ο Ερμής» τονίζει: «Σήμερα, που το χνότο του φασισμού φτάνει σε κάθε νοικοκυριό εκφοβίζοντας όσους αντιστέκονται, μαγαρίζοντας τις συνειδήσεις των ανθρώπων του μόχθου, το μήνυμα των νεκρών του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρο όσο ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκαλεί η Χρυσή Αυγή για την επέτειο του Πολυτεχνείου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης