Νέα απάντηση σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για καταγγελίες περί σύλληψης υπαλλήλου, εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Γιάννης Σγουρός. Όπως αναφέρει:

«Μου προκαλεί κατάπληξη η εμμονή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις ανώνυμες καταγγελίες. Έτσι θεωρούν ότι προασπίζουν τις αρχές της Χρηστής Διοίκησης; Θα μπορούσε ο ΕΔΣΝΑ να θέσει σε αργία έναν υπάλληλο χωρίς να έχει επίσημα στοιχεία από την Εισαγγελία; Αναρωτιέμαι τι πρέπει να γίνει άραγε με τις ανώνυμες καταγγελίες που αφορούν τους ίδιους;Αν έδειχναν τον ίδιο ζήλο για τη δουλειά τους αντί να προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο για μαύρο τότε πολλά πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα στη διαχείριση των απορριμμάτων, που εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ έχει τεράστια ευθύνη απέναντι στους πολίτες και τους εργαζόμενους, που η διαχείριση της καθαριότητας κρέμεται από μια κλωστή. Έστω και την ύστατη στιγμή ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.»
Ας σημειωθεί ότι παρά τη διάθεσή τους να ρίξουν λάσπη, ομολογούν στην ανακοίνωσή τους, ότι στη περίπτωση του υπαλλήλου του ΕΔΣΝΑ έγιναν όλες οι νόμιμες ενέργειες. Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Σγουρός: «Στείλαμε αμέσως την καταγγελία στη Δικαιοσύνη, ενημερώσαμε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τη Βουλή, εμπροθέσμως και μόλις η Εισαγγελία ενημέρωσε το Σύνδεσμο, αυθημερόν κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης