Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού, μια 51χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για «Απόπειρα Ληστείας». Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 29 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), κατηγορούμενοι για «Απλή συνέργεια σε απόπειρα ληστείας»

Η 52χρονη, η οποία έφερε αυτοσχέδια ζώνη αποτελούμενη από καλώδια και φελιζόλ, που προσομοίαζαν με εκρηκτική ύλη, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στο Κορδελιό και με την απειλή ότι θα πυροδοτήσει την εν λόγω κατασκευή, ζήτησε από υπάλληλο να της τοποθετήσει χρήματα σε σακούλα. Κατά την παραμονή της 52χρονης στο εν λόγω υποκατάστημα, οι συνεργοί της την ανέμεναν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 34χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα προσέτρεξε στο σημείο ομάδα ΔΙ.ΑΣ, αστυνομικός της οποίας συνέλαβε την 51χρονη ενώ κατόπιν αναζητήσεων εντοπίσθηκε το εν λόγω όχημα και συνελήφθησαν επίσης οι δύο συνεργοί της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης