Ένας νεαρός Πατρινός στάθηκε προ ημερών τυχερός μες την ατυχία του: Ο άνδρας διασκέδαζε δεξίωση γάμου όταν ξαφνικά τραυματίστηκες από θραύσματα σφαίρας και κατέληξε στο νοσοκομείο! Το περιστατικό συνέβη πριν από δυο εβδομάδες σε γάμο συγγενή ενός φίλου του.

Ο 38χρονος Πατρινός παρακολούθησε το μυστήριο στην εκκλησία, πήγε στο τραπέζι και όλα εξελίσσονταν ομαλά, ώσπου ένας ηλικιωμένος συγγενής του ζευγαριού έβγαλε ένα όπλο για να ρίξει μπαλωθιές στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι τον παρακολουθούσαν ενώ έριχνε τις τρύπες. Μαζί και ο 38χρονος Πατρινός ο οποίος όπως εξομολογήθηκε στον “Κόσμο” , στην αρχή δεν αντελήφθη απολύτως τίποτα, ούτε καν ελάχιστο πόνο.

«Ο ηλικιωμένος πυροβολούσε στον αέρα και όλοι πίναμε και γελούσαμε. Σταμάτησαν οι ριπές και μετά από λίγο το μόνο που αισθάνθηκα εγώ ήταν …κάτι να τρέχει πάνω στο πόδι μου. Και όταν κοίταξα είδα τρυπημένος το τζιν που φορούσα και το πόδι γεμάτο στο αίμα!» ανέφερε ο 38χρονος.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και εκεί διαπιστώθηκε ότι ένα θραύσμα ελάχιστων χιλιοστών, ήταν αυτό που είχε κάνει τη ζημιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Πηγή: dete.gr, Κόσμος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης