Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου, η διακίνηση των ξυστών καρτών ωριαίας στάθμευση στον κεντρικό ιστό του Δήμου Βόλου και στις περιοχές όπου λειτουργεί το Δημοτικό Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης.

Από αύριο Πέμπτη οι οδηγοί μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες από τα περίπτερα και τα καταστήματα ειδών περιπτέρου, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, εκτός από τις κάρτες, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και τα υπάρχοντα παρκόμετρα έκδοσης εισιτηρίων στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώνει ο Δήμος Βόλου, η χρήση των καρτών στάθμευσης κρίθηκε αναγκαία λόγω της παλαιότητας των σημερινών παρκομέτρων και των συνεχών ζημιών που παρουσιάζουν.

Τα παρκόμετρα είναι πλέον παρωχημένης τεχνολογίας και προβληματικά στην χρήση τους, κυρίως λόγω παντελούς έλλειψης ανταλλακτικών. Η κατασκευάστρια εταιρεία έχει περισσότερο από πέντε χρόνια που έχει σταματήσει την παραγωγή ανταλλακτικών για τα συγκεκριμένου τύπου παρκόμετρα, με συνέπεια για τα απαραίτητα ανταλλακτικά να χρησιμοποιούνται εξαρτήματα από τα αποσυρθέντα παρκόμετρα. Τώρα όμως και αυτό το stock έχει περιοριστεί σημαντικά και για ορισμένα ανταλλακτικά υπάρχει παντελής έλλειψη.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης