Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Ο πρεσβευτής του Μαρόκου στην Ελλάδα, Samir Addahre πραγματοποίησε τη Δευτέρα μια μεγάλη δεξίωση στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Μακεδονίας) στην Αθήνα για την 18η επέτειο της Ημέρας του Θρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελετή παρευρέθησαν πάνω από 400 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πολλών Ελλήνων αξιωματούχων, όπως ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής,υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής,ο κ. Γιώργος Kατρούγκαλος,  Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις,ο κ. Ιωάννης Μουζάλας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής,ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ο Αθανάσιος Κοκκαλάκης, Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Πληροφοριών, η Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Μαρόκου, Ευσταθία Γεωργοπούλου-Saltari και εκπρόσωποι της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Μέλοι της ελληνικής και ξένης αποστολής στην Αθήνα, εκπρόσωποι της μαροκινής κοινότητας, πρόεδροι think tank, επιχειρηματίες και προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης ήταν επίσης μεταξύ των παρευρισκομένων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Samir Addahre εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους καλεσμένους του και τόνισε τη σημασία των εθνικών εορτών.

Η υποδοχή αυτή ενισχύθηκε και από την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού του Μαρόκου Αμπντερτραχμάν Γιούσουφη και της συζύγου του.

Επαινώντας την πολυδιάστατη εμπειρία του Μαρόκου, οι προσωπικότητες παρόντες σε αυτή τη δεξίωση ήταν πρόθυμοι να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχές τους για την υγεία, την ευτυχία και την μακρά βασιλεία του βασιλιά καθώς και την πρόοδο και τις ευκαιρίες για όλους τους Μαροκινούς.

Αναφέρθηκε επίσης τις σχέσεις μεταξύ Μαρόκου και Ελλάδας και τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης