Συνελήφθη, τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 22χρονος άνδρας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο νεαρός δράστης επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο είχε αφαιρέσει από την Καρδίτσα, νυχτερινές ώρες της 19/20-05-2012, διέρρηξε αρτοποιείο ιδιοκτησίας 42χρονου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 164 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ένα διαρρηκτικό εργαλείο (κατσαβίδι),
• μια τσάντα που περιείχε 47 πακέτα τσιγάρων καθώς και
• το χρηματικό ποσό των 243 ευρώ.
T α δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το χρονικό από 01-05-2012 έως 21-05-2012 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας διέρρηξε δεκατρία ακόμη καταστήματα και οικίες, ενώ επιπλέον αποπειράθηκε να διαρρήξει μία οικία και ένα κατάστημα. Από τις διαρρήξεις αποκόμισε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.580) ευρώ, χρυσαφικά αξίας (3.000) ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα (ηλεκτρονικό υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή, πακέτα τσιγάρα κ.α.).
Επίσης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από 01-15/05/2012 αφαίρεσε από την πόλη τις Καρδίτσας τρεις ακόμη δίκυκλες μοτοσικλέτες και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Τα αφαιρεθέντα δίκυκλα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης