Σε διαρκή επικοινωνία με τις βρετανικές αρχές βρίσκεται η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο, μετά τη επίθεση που πραγματοποιήθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα την Τετάρτη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας, Αλέξης Γεωργιάδης, επιβεβαίωσε πως μεταξύ των θυμάτων του αιματοκυλίσματος «δεν φαίνεται να υπάρχουν Έλληνες».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γεωργιάδης εστίασε στις επίσημες δηλώσεις του επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Σκότλαντ Γιάρντ, ο οποίος ανέφερε πως οι αρχές προκρίνουν το σενάριο της τρομοκρατίας καθώς ο δράστης είναι πιθανό να είχε ισλαμικά κίνητρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των υπολοίπων υπογράμμισε «παρά το χτύπημα, δεν άλλαξε το επίπεδο συναγερμού στη χώρα, αλλά παρέμεινε στο πορτοκαλί».

Όταν ερωτήθηκε για την εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας λίγες ώρες μετά το συμβάν είπε, πως επικρατεί ηρεμία και συμπλήρωσε «όλοι προσπαθούν να παρακινήσουν τον κόσμο να γυρίσει στην καθημερινότητα», ενώ πρόσθεσε «υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση ώστε να υπάρξει το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες».

Διαβάστε επίσης: Τρόμος και σύγχυση στο Λονδίνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης