Στην Κρήτη θα βρεθεί αύριο η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και του Πυροσβεστικού Σώματος προκειμένου «να δουν από κοινού τον καλύτερο τρόπο λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη».

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως Νίκος Δένδιας αλλά και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Παπαγιαννόπουλος μαζί με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη θα βρεθούν στο νησί και θα δουν προβλήματα και ελλείψεις που έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια και την πυρασφαλεια του τόπου ενώ θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών στη μεγαλόνησο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας και η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη θα προεδρεύσουν αύριο, Πέμπτη 30/05/2013, στις 9.30 το πρωί, σε σύσκεψη στα Χανιά, με αντικείμενο την ασφάλεια και τη δασοπυρόσβεση στην Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο των δράσεων για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού κατά τη φετινή τουριστική περίοδο. Η σύσκεψη θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Avra Imperial Hotel, στο Κολυμβάρι Χανίων.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γιώργος Δεικτάκης, ο Περιφερειάρχης Περιφέρειας Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, καθώς και εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επόμενος προορισμός είναι η Καλαμάτα όπου την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, υπό τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σύσκεψη με θέματα την ασφάλεια των τουριστικών περιοχών και τη δασοπυρόσβεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Πηγή: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης