«Οι Γερμανοί ταξιδεύουν πάλι περισσότερο και ιδιαίτερα δημοφιλής είναι φέτος η Ελλάδα», αναφέρει σε ρεπορτάζ της για τις τουριστικές προτιμήσεις των Γερμανών η εφημερίδα Die Welt.

«Η χώρα είναι ο μεγάλος κερδισμένος της θερινής σεζόν», εκτιμά ο εκπρόσωπος του ομίλου Thomas Cook, Ματίας Μπράντες, ενώ αυξημένη ζήτηση για τουριστικά πακέτα καταγράφει και η TUI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μεγαλύτερος Tour Operator της Ευρώπης θέλει την Ελλάδα «στη θέση 3 των πιο δημοφιλών τουριστικών προορισμών. Στην κορυφή των προτιμήσεων είναι η Μαγιόρκα, επισημαίνει η εκπρόσωπος της TUI, Άνια Μπράουν. Παρόμοια είναι η εικόνα που δίνει η l`tour. Η εκπρόσωπος του εξειδικευμένου στα πακέτα last minute τουριστικού ομίλου, Νίνα Μάγιερ υπογραμμίζει ότι «οι τρεις πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί της l`tour είναι η Μαγιόρκα, η Ελλάδα και η Τουρκία».

Αυξητικές είναι οι τάσεις που καταγράφει και η REWE (ITS, JahnReisen, Tjaereborg). Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της γενικής διεύθυνσης του ομίλου Σέρεν Χάρτμαν, σημειώνεται αύξηση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς της τάξεως του 7% σε σχέση με το 2012.

Όπως σημειώνει η Die Welt, κάποιοι τουριστικοί όμιλοι καταγράφουν αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα σε ποσοστό που υπερβαίνει το 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Αύξηση και στις εκτός σεζόν κρατήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης