Το πρωί της Τρίτης στο νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ηράκλειο, την ώρα που γινόταν μία κηδεία, άνθρωποι που αποχαιρετούσαν τον εκλιπόντα άκουσαν ένα σπαρακτικό γάβγισμα. Γύρω τους, όμως, δεν έβλεπαν τίποτα! Έτσι άρχισαν να αναζητούν την… πηγή του γαβγίσματος, όταν -προς μεγάλη τους έκπληξη- διαπίστωσαν ότι αυτό προερχόταν … μέσα από έναν τάφο!

Επικράτησε αναταραχή, ενώ ειδοποιήθηκε η διεύθυνση και με τη βοήθεια του νεωκόρου και υπαλλήλων του κοιμητηρίου άνοιξαν τις πλάκες του τάφου, από όπου έβγαλαν ένα σκυλάκι, το οποίο κάποιοι σκέφτηκαν να θάψουν ζωντανό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστροφή ήταν τέτοια, ώστε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συγκλονίστηκαν με την αδιανόητη ταφή του ζωντανού ζώου.

Σοκαρισμένος από το συμβάν δήλωσε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τα δημοτικά νεκροταφεία, Δημήτρης Αγαπάκης, ο οποίος πληροφορήθηκε το «άρρωστο» περιστατικό.

Όπως είπε, άμεσα θα διατάξει έρευνα, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ παράλληλα θα ζητήσει από το προσωπικό των κοιμητηρίων – τόσο του παλιού όσο και του νέου – να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, ώστε να μην επιτρέπεται στον οποιοδήποτε να «αλωνίζει» στους ιερούς χώρους όπου αναπαύονται οι νεκροί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης