Έκπτωση 20% σε τουρίστες από Ισραήλ, Τουρκία, Ρωσία και ΗΠΑ θα προσφέρουν από την επόμενη εβδομάδα οι Έλληνες έμποροι, που θα αναρτήσουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τους ένα από τα πρώτα 20.000 ειδικά αυτοκόλλητα, τα οποία τύπωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για να προωθήσει το «πρόγραμμα των τεσσάρων τιμώμενων χωρών», που θα εφαρμόζεται κάθε χρόνο.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σήμερα από τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα και τον πρόεδρο του Συλλόγου Παντελή Φιλιππίδη. Στην παρουσίαση συμμετείχαν η περιφερειακή υπεύθυνη του ΕΟΤ Περσεφόνη Τρίχα και το στέλεχος της Αegean Αναστασία Σταθοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε την ιδέα που συζητήθηκε με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον εμπορικό κόσμο που θα αποφασίζει ποιες θα είναι κάθε χρόνο οι τιμώμενες χώρες, αλλά και το ύψος της έκπτωσης που θα κάνουν» υπογράμμισε ο κ. Μάρδας και πρόσθεσε: «Θέλουμε να σπρώξουμε τους τουρίστες χωρών σε περισσότερες αγορές, κάτι που αποτελεί και επιθυμία των εμπόρων. Στο πλαίσιο αυτό προχωρήσαμε στην υλοποίηση του προγράμματος».

Ο υφυπουργός σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η αεροπορική εταιρεία Aegean θα στηρίξει την πρωτοβουλία προβάλλοντάς την με ένα καλαίσθητο δισέλιδο στο περιοδικό «Blue», το οποίο διανέμεται και στα 61 αεροσκάφη της και σε τέσσερις γλώσσες κάθε φορά θα περιγράφει «από τη μία πλευρά ποια είναι η Ελλάδα και από την άλλη, τη συγκεκριμένη προσφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης