Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μία γυναίκα η οποία είδε να εκτελούν τον άνδρα της μπροστά στα μάτια της.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στον κόμβο Κρεστενών στο Σαμικό Ηλείας, όπου άγνωστοι έκαναν μπλόκο στο όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού από υποκατάστημα τράπεζας και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πύργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα μαζί με τη σύζυγο του είχαν σταματήσει με το αυτοκίνητο τους για λίγα λεπτά κοντά στο χωριό. Μόλις η γυναίκα απομακρύνθηκε λίγα μέτρα μακρύτερα οι δράστες πλησίασαν τον ιερέα, Αθανάσιο Αυγερόπουλο και τον δολοφόνησαν.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως οι δράστες δεν είχαν αφαιρέσει χρήματα από τον άτυχο ιερέα που κατάγονταν από τη Φωκίδα, οπότε απέκλεισαν το ενδεχόμενο κίνητρο της δολοφονίας να ήταν η ληστεία.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση αναμένουν από την κατάθεση της συζύγου του ιερέα, που είναι σε κατάσταση σοκ, να αντλήσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη των κακοποιών.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση
Πηγή φωτογραφιών και video: ilialive.gr – patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης