Εκτεταμένη επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ σε οίκους ανοχής της Αθήνας και ειδικότερα στις περιοχές της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης, προχωρώντας σε δεκαέξι συλλήψεις.

Μετά από ελέγχους των αστυνομικών σε επτά οίκους ανοχής στις παραπάνω περιοχές, συνελήφθησαν ένας άνδρας και δεκαπέντε γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς είναι Έλληνας, ενώ από τις δεκαπέντε γυναίκες, οι έντεκα είναι αλλοδαπές και οι τέσσερις Ελληνίδες και κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα πρόσωπα και στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η Αστυνομία προχώρησε και σε προσαγωγές οκτώ γυναικών, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. 

Από την έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 638 ευρώ, πέντε κάμερες ασφαλείας και ένα καταγραφικό μηχάνημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης