Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου ο 44χρονος πατέρας και ο 22χρονος γαμπρός του φερόμενου ως δράστη. Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας, με πρώτο τον 44χρονο.

Πατέρας και γαμπρός εμφανίστηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους Γ.Στειακάκη και Γιώργος Κοκοσάλη αλλά και μια μικρή ομάδα συγγενών και φίλων, που έσπευσαν σε ένδειξη συμπαράστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει επέκταση στο κατηγορητήριο, όσον αφορά στον 44χρονο πατέρα με ηθική αυτουργία στη δολοφονία του ανήλικου. Σε βάρος του πατέρα έχει ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για συμμετοχή στη συμπλοκή και στον 22χρονο γαμπρό του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και με την υποχρέωση καταβολής εγγύησης 5000 ευρώ έκαστος. Δεν τους επιτρέπεται η έξοδος από τη χώρα και οι συναναστροφές με τις άλλες δύο οικογένειες. Ενώ μία φορά το μήνα θα πρέπει να προσέρχονται στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: cretalive.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης