Σταθεροί στην αρχική εκδοχή της ιστορίας παραμένουν οι δύο ιδιοκτήτες του μπαρ, στο οποίο εκτυλίχθηκε επεισόδιο μεταξύ ενός νεαρού και δύο «πιστολέρο» με αφορμή ένα πείραγμα προς την κοπέλα του νεαρού. Το επεισόδιο που προηγήθηκε κατά ένα 24ωρο των πυροβολισμών εναντίον του άνδρα, στον πεζόδρομο της οδού Μιλάτου στο Ηράκλειο Κρήτης, τα ξημερώματα της Μ.Πέμπτης, οδήγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης τους δύο επιχειρηματίας, που επανέλαβαν ότι δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ο ένας εκ των δύο θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα, ενώ ο δεύτερος πέραν της εμφάνισης στο Α.Τ. κατέβαλε και εγγύηση 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δύο πάντως επανέλαβαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό, αρνήθηκαν ότι γνωρίζουν ποιοι συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο και εξέφρασαν την απορία τους, γιατί ενεπλάκησαν στην υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας κοπέλας από «αδέσποτη» σφαίρα.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: cretalive

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης