Ελεύθερος θα παραμείνει όπως φαίνεται ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετζετάκις, καθώς πριν συλληφθεί και οδηγηθεί καν στις φυλακές για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, ανεστάλη από τη Δικαιοσύνη η δεκαετής ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί.

Έτσι ο πρόεδρος της βιομηχανίας ελαστικών θα είναι μόνο υποχρεωμένος να εμφανίζεται ι μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον είχε καταδικάσει πριν από λίγο καιρό σε φυλάκιση 10 ετών χωρίς αναστολή για χρέη προς το Δημόσιο. Το δικαστήριο δεν είχε δώσει στον καταδικασθέντα αναστολή με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο όμως, όπως αποδείχτηκε, ουδέποτε εκτελέστηκε. Ο επιχειρηματίας ωστόσο, μέσω του συνηγόρου του Α. Αθανασόπουλου, υπέβαλε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, η οποία έγινε δεκτή και συνεπώς ο κ. Πετζετάκις θα είναι ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλε ο επιχειρηματίας, επικαλείτο μεταξύ άλλων, ότι με την φυλάκισή του θα επέλθει η οριστική οικονομική κατάρρευση της εταιρείας αλλά και της οικογενείας του. Ως προς την εταιρεία επεσήμανε ότι βρίσκεται κοντά στην σύναψη συμφωνίας με επενδυτή , η οποία εφόσον προχωρήσει θα διασφαλίσει τις 300 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων της, αλλά και την αποπληρωμή των χρεών προς το δημόσιο.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης