Η κακή περίοδος για την αγορά ακινήτων φτάνει στο τέλος της εκτιμούν οι εκπρόσωποι των μεσιτών, υποστηρίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές για ξενοδοχειακές μονάδες και στην Κρήτη.

Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις της , με αφορμή το Συνέδριο Μεσιτών που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, η πρόεδρος των Μεσιτών Ανατολικής Κρήτης, Άρτεμης Μαυράκη, η μεγάλη προσφορά υπάρχει κυρίως από μικρές ξενοδοχειακές μονάδες -οικογενειακές επιχειρήσεις με λίγα δωμάτια- που διατίθενται και σε πολύ καλές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Μαυράκη τόνισε ωστόσο ότι από την άλλη πλευρά οι επενδυτές δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για μεγάλα πεντάστερα ξενοδοχεία, για τα οποία ωστόσο παζαρεύουν την τιμή .

«Δεν έχει γίνει ακόμα το μεγάλο deal στο χώρο αυτό», τόνισε η ίδια και εκτίμησε ότι οι αγοραστές θα έρθουν όταν σταθεροποιηθεί η πολιτική και οικονομική κατάσταση στη χώρα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της CEREAN Νίκος Μανομενίδης υπογράμμισε ότι όντως έχει ξεκινήσει δειλά -δειλά να αναπτύσσεται η συζήτηση για την αγορά παραθεριστικών κατοικιών και υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε «το ενδιαφέρον αυτό παρουσιάζεται περισσότερο από επιχειρήσεις του εξωτερικού απλώς γιατί οι συγκεκριμένες διαθέτουν στην παρούσα φάση μεγαλύτερη ρευστότητα».

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Πηγή: cretalive

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης