Στο σκοτάδι κινδυνεύει να μείνει μία εννεαμελής οικογένεια που διαμένει στα Δεμένικα της Πάτρας, καθότι αύριο λήγει ο λογαριασμός της ΔΕΗ που ανέρχεται στα 1.100 ευρώ, ποσό που τα μέλη της οικογενείας αδυνατούν να εξοφλήσουν.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν επιδοθεί σε έναν «αγώνα δρόμου» προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για την εξόφληση του λογαριασμού. Παρά την συγκινητική ανταπόκριση των απλών πολιτών προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό, υπολείπονται ακόμα 380 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για οικογένεια η οποία ζει σε διαμέρισμα 80 τετραγωνικών στα Δεμένικα της Πάτρας.
Την οικογένεια απαρτίζουν η μητέρα και τα πέντε ορφανά ανήλικα παιδιά (ο πατέρας πέθανε από καρκίνο πριν από ένα χρόνο) ο παππούς, η γιαγιά και η μια κόρη τους η οποία είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.
Να σημειωθεί πως ο παππούς της οικογένειας δούλευε οικοδόμος, έχει συνταξιοδοτηθεί αλλά η σύνταξη του ακόμα δεν έχει βγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εντολή διακοπής του ρεύματος εκδόθηκε πριν μερικές ημέρες, αλλά μετά από παρέμβαση ανώνυμων πολιτών δόθηκε παράταση, η οποία όμως λήγει αύριο.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να απευθύνεται στον κ. Βουκελάτο, στο τηλέφωνο 6945-642404 για να προσφέρει ό,τι μπορεί να γλυτώσει η οικογένεια το σκοτάδι.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης