Ο Παλληξουριακός έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, διοργανώνοντας την Τετάρτη (21/9) φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για να στηρίξει τον Ζακυνθινό ποδοσφαιριστή, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τα Φωκάτα, με τα έσοδα του αγώνα να προσφέρονται για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 21χρονου, έτσι ώστε να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη των Η.Π.Α., εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί, υποβαλλόμενος σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσέλευση, βέβαια, του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη στις εξέδρες, βάσει της σπουδαιότητας του αγώνα, με το συννεφιασμένο σκηνικό του καιρού και τη σποραδική βροχόπτωση να μην αποτελεί σίγουρα δικαιολογία για την απουσία του.

Πάντως, ήταν ενθαρρυντικό το γεγονός ότι αρκετοί που δεν μπόρεσαν να καθίσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση αρκέστηκαν να δώσουν την οικονομική τους βοήθεια για να στηρίξουν αυτό τον «ιερό» σκοπό.

Μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης, ακολούθησε αγώνας επίδειξης ανάμεσα στους προπονητές, τους γονείς και τα μικρά παιδιά της ακαδημίας του Παλληξουριακού. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, παρευρέθηκε στην εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., Γιώργος Κατσιβέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Σπύρος Παπαδάτος):
Πετεινάτος, Μαυροειδής, Αντωνάτος, Αδηλίνης, Λούλουδας, Αραβαντινός, Ζερβός, Μπράντι, Μαρκάτος Σπ., Πολλάκης, Λυκούδης. Έπαιξαν και οι: Κόμητας, Ζάβαλης, Μαρκάτος Σωκ., Καμινάρης, Σιμωτάς, Συριάτος, Λαλάι, Ρενάλντο, Μαρκαντωνάτος.

ΦΩΚΑΤΑ (Μιχάλης Αθηναίος):
Γιαννάς, Πολυδωράτος, Ντουκάι, Φωκάς, Αραβαντινός, Παγουλάτος Θ., Σελένιτσα, Ζαμπαύτης, Σαλαπάτας, Αλεξάτος, Αποστόλου. Έπαιξαν και οι Δεστούνης, Σουρβάνος, Τρίκαρδος, Μακής.






Πηγή: efimeridakefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης