Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα, στον Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς, προκειμένου να βοηθήσει στο να διαφύγει της σύλληψης ένας 42χρονος, ο οποίος νωρίτερα είχε απασχολήσει τις αρχές.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 42χρονο να οδηγεί Ι.Χ. ιδιοκτησίας του, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, γι αυτό και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 42χρονος επιτέθηκε απρόκλητα στους αστυνομικούς, ενώ προέβαλε ισχυρή αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, περίπου 15 άτομα, που βρίσκονταν σε παρακείμενο καφέ – μπαρ, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, προκειμένου να βοηθήσουν τον 42χρονο να διαφύγει. Από τα άτομα αυτά συνελήφθη ένας 21χρονος, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα.

Ο 21χρονος, που κατηγορείται για αντίσταση, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης