Γνωστός στις αστυνομικές Αρχές ήταν ο 31χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες από άγνωστο το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δολοφονηθείς, ο οποίος έφερε το ψευδώνυμο «Πιτσίλας», είχε κατηγορηθεί για μία βομβιστική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού πριν από δύο χρόνια, ενώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είχε και άλλες εμπλοκές στον ποινικό χώρο αφού είχε εξετασθεί και η τυχόν συμμετοχή του σε δύο ένοπλες επιθέσεις που είχαν σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο εμπλεκομένους σε ληστείες τραπεζών.

Η δολοφονία του 31χρονου έγινε το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που το θύμα έτρωγε σε διανυκτερεύον εστιατόριο. Ξαφνικά τον πλησίασε ένας άνδρας και μόλις έφτασε σε απόσταση αναπνοής σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τουλάχιστον 2 φορές στο κεφάλι.

Γνωστός στις Αρχές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος είχε κατηγορηθεί για τοποθέτηση βόμβας μικρής ισχύος στις 29 Μαρτίου 2012 στο ΑΤ Κορυδαλλού. Αστυνομικοί είχαν τότε κατορθώσει να συλλάβουν τον 31χρονο, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι «στόχος του δεν ήταν το Τμήμα αλλά το μπαλκόνι μιας γυναίκας στη διπλανή πολυκατοικία, με την οποία είχε προσωπικές διαφορές». Ο νεαρός πάντως προφυλακίστηκε γι’ αυτή την υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος μερικούς μήνες αργότερα.

Επιπλέον οι αστυνομικοί είχαν ορισμένες μαρτυρίες ότι ο 31χρονος ίσως εμπλεκόταν σε δύο επιθέσεις εναντίον ενός 40χρονου τον Σεπτέμβριο του 2013. Ως αφορμή αυτών των συμπλοκών θεωρήθηκε η διανομή της λείας αλλά και η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης από μία ληστεία στην Καλαμάτα -είχε σημειωθεί στις 30 Οκτωβρίου 2008- σε υποκατάστημα της Alpha Bank απ’ όπου είχαν αρπάξει 383.000 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης