Η περιπέτεια της κ. Ιωάννας Γκίνη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κ. Γκίνη, η οποία εξαφανίσθηκε την 07/05/2013 από τα Άνω Πορόια Σερρών, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 07/05/2013, από την Εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, στα Άνω Πορόια, μετά τη Θεία Λειτουργία. Η «ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ», με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 08/05/2013, κλήση, για τον εντοπισμό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτοικοι της περιοχής Μακρυνίτσα Σερρών, έδωσαν την πληροφορία ότι είχαν δει την κ. Γκίνη να κινείται στην γύρω περιοχή. Η Κοινωνική Υπηρεσία ενημέρωσε αμέσως το γιο της ηλικιωμένης.

Άνδρες της Ομάδας Διάσωσης Κιλκίς μαζί με τους διασώστες του Δήμου Σιντικής, τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της Aστυνομίας, αλλά και πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος κατευθύνθηκαν στην περιοχή. Εντοπίστηκαν αρχικά το πορτοφόλι και το μαντήλι της, καθώς και βήματα που υπέδειξαν το σημείο (πρόποδες βουνού) στο οποίο βρισκόταν η 85χρονη.

Η ηλικιωμένη είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται ήδη κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης