Την εκτίμησή του ότι το 2013 θα είναι καλύτερη χρονιά στην απορροφητικότητα κονδυλίων για έργα στην Κρήτη απ΄ ότι το 2012, εξέφρασε σήμερα ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας σε προϊσταμένους και σε υπαλλήλους της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

«Το 2012 πιάσαμε τους στόχους μας ως Περιφέρεια. Εκτιμούμε ότι το 2013 θα πάμε ακόμα καλύτερα με την ολοκλήρωση σημαντικών έργων και προετοιμαζόμαστε για τη νέα προγραμματική περίοδο, για την ένταξη νέων έργων» ανέφερε ο περιφερειάρχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σωστή οργάνωση, συνεργασία και στοχευμένες δράσεις – πρόσθεσε , θα πετύχουμε παρά τα όποια προβλήματα του αυτοδιοικητικού θεσμού, παρακρατήσεις πόρων, έλλειψη προσωπικού κ.α., ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνεργασία, τη στήριξη του έργου της Περιφέρειας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο περιφερειάρχης κατά την επίσκεψη του στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είχε συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Ν.Καστρινάκη, τους προϊσταμένους των υπηρεσιών και στη συνέχεια παρουσία και του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου Νεκταρίου, του δημάρχου Αγ.Νικολάου Δημ. Κουνενάκη, και περιφερειακών συμβούλων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου των υπαλλήλων.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης