Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να δημιουργήσει ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής το οποίο θα είναι ανοιχτό για όλους του κατοίκους της Θεσσαλονίκης ενώ συγχρόνως θα αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της.

Το πάρκο αναψυχής θα δημιουργηθεί στα Λουτρά Θέρμης. Μία έκταση ιδιοκτησίας του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θέρμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι θα περιλαμβάνει το πάρκο Σαββίδη

Στην έκταση 500 στρεμμάτων των λουτρών Θέρμης το πλάνο του Ομίλου Σαββίδη προβλέπει τη δημιουργία ξενοδοχείου, εστιατορίου, adventure park, land art, γηπέδων, pony club, παιδική χαράς. Θα υπάρχει περιοχή νερού, ποδηλατόδρομος, parking 100 θέσεων και εκκλησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μία πρόταση που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε την υλοποίησή της. Πρέπει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης να στηρίξει την πρόταση Σαββίδη για να αξιοποιηθεί επιτέλους ο συγκεκριμένος χώρος που παραμένει εδώ και χρόνια αναξιοποίητος» δήλωσε στο thestival.gr ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Οι εκπρόσωποι του Ομίλου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο ότι ο κ. Σαββίδης έχει προβεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχη ενέργεια στο Ροστόφ της Ρωσίας. Μάλιστα του είπαν ότι πρόθεσή του είναι το πάρκο των Λουτρών Θέρμης να μοιάζει με το πάρκο αναψυχής του Ροστόφ.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρκο που δώρισε ο Ιβάν Σαββίδης στην πόλη του Ροστόφ.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης