Ένα ακόμη περιστατικό εργασιακής βαρβαρότητας καταγράφηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου όπως καταγγέλλει η Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας, που αναφέρεται σε σωματική βιαιοπραγία εις βάρος εργαζόμενης στην καθαριότητα, σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη συγκεκριμένη καταγγελία,«η εργαζόμενη ανέλαβε στην εργασία της την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο “Ηοlidays Ιn” και άρχισε να δέχεται παρατηρήσεις σε εξαιρετικά αυστηρό τόνο από τον προϊστάμενό της Γιώργο Τόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη τότε του εξήγησε πως αδυνατούσε στο πόστο της να ανταποκριθεί στη δουλειά μόνη της και πως χρειαζόταν και άλλο άτομο, κάτι που όπως φαίνεται εκνεύρισε τον προϊστάμενο και άρχισε να την εξυβρίζει και την ίδια στιγμή να της επιτίθεται και σωματικά.

Η εργαζόμενη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο συμβάν πολύ σύντομα ενεπλάκησαν και άλλα άτομα.

Στην ίδια ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας αναφέρεται ότι κατά τραγική ειρωνεία η συγκεκριμένη εργαζόμενη μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε επιστρέψει από ατύχημα που είχε στις 13/7 λόγω της εργασιακής εντατικοποίησης που επικρατεί σε όλο το ξενοδοχείο, με ωράρια που ξεπερνούν ημερησίως τις 12-13 ώρες, ενώ εργασίες του εστιατορίου εκτελούν και εργαζόμενοι του εργολάβου καθαριότητας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης