Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού Ιλίρ Κούπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνεργός του Μαριάν Κόλα καταφέρνει -από την ημέρα της αιματηρής συμπλοκής- να ξεφεύγει από τα αστυνομικά μπλόκα, με στόχο να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο σπίτι-καταφύγιο του Ιλίρ Κούπα ήταν στο Κερασοχώρι (πρώην Φατήρι) Θεσπρωτίας, δίπλα στον Παλαμπά. Το εν λόγω σπίτι φέρεται να διέρρηξε ο Κούπα, στο οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν ανοιγμένες κονσέρβες, αλλά και αποτυπώματα τα οποία ταυτοποιήθηκαν.

H διάρρηξη έγινε με πανομοιότυπο τρόπο με αυτόν που είχε ακολουθηθεί στο Άνω Ζάλογγο και στο Πολύδροσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η περιοχή όπου βρίσκεται η κατοικία απέχει μόλις 500 μέτρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο κακοποιός ενδέχεται να έχει ήδη περάσει τα σύνορα ή να έχει απομονωθεί σε κάποια χαράδρα, χωρίς βέβαια αυτό να επιβεβαιώνεται επισήμως. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο Ιλίρ Κούπα έχει συνεργούς που τον έχουν βοηθήσει στην προσπάθειά του να διαφύγει. Πλέον, βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με την αλβανική αστυνομία, η οποία χτενίζει τα σύνορα, από τη δική της πλευρά.

Οι έρευνες

Ο χρόνος κυλά αργά για τους εκατοντάδες αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του Αλβανού δραπέτη.

Οι τελευταίες ημέρες έχουν γίνει στην κυριολεξία πολύ δύσκολες, καθώς πέραν όλων των άλλων οι αστυνομικοί έχουν να αντιμετωπίσουν έναν μεγάλο εχθρό, που είναι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Η επιχείρηση αναπτύσσεται πλέον σε μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή και με την ίδια στρατηγική που ξεκίνησε.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες σε σπίτια και αγροικίες, προβαίνει σε αξιολόγηση όλων των πληροφοριών που φθάνουν, κάνει περιπολίες και στήνει μπλόκα σε κομβικά σημεία, ενώ παράλληλα λαμβάνει δρακόντεια μέτρα στη συνοριακή γραμμή.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το σπίτι του epirusgate.gr:

Διαβάστε επίσης:

Mε το δάχτυλο στη σκανδάλη, Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013, 22:44

Ανθρωποκυνηγητό για τον συνεργό του Κόλα, Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013, 22:48

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης