Εξήντα πέντε φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο πρώτο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη, στον προβλήτα Α’ του λιμανιού της πόλης.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις επτά και μισή το απόγευμα, με τη διοργάνωση μιας μεγάλης γιορτής, στην οποία θα πάρει μέρος ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης. Τις επόμενες τρεις ημέρες θα πραγματοποιηθούν μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, καθώς και διάφορα χάπενινγκς που θα ψυχαγωγήσουν τους επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ στη διοργάνωση συνεργάζονται η Διεθνής Έκθεση και ο Οργανισμός Λιμένος. Παράλληλα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δώσει την ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις να προβάλουν και να προωθήσουν το προϊόν τους λίγο πριν το καλοκαίρι, αλλά και να επιτρέψει στους καταναλωτές να προγραμματίσουν οικονομικά τις διακοπές τους με την παροχή ελκυστικών προγραμμάτων και πακέτων διακοπών. Θα συμμετάσχουν έντεκα Επιμελητήρια, πέντε Περιφέρειες, πέντε Δήμοι, δύο Αναπτυξιακές Εταιρίες και σαράντα ιδιώτες όπως τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικοί οργανισμοί, όπως επίσης τουριστικές ενώσεις και φορείς. Τρεις συμμετοχές προέρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ επίσης, θα πραγματοποιηθούν διάφορες πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις, αλλά και happenings για παιδιά και όλη την οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: seleo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης