Για πλήρη αποκατάσταση της ρευματοδότησης «σε ολόκληρη την περιοχή» μιλά η ΔΕΗ Λαυρεωτικής, με μόνα σημεία τα οποία εξακολουθούν να μένουν στο σκοτάδι, «κάποια τμήματα της Λεωφ. Λαυρίου».

Υπενθυμίζεται ότι στις 22:07 το βράδυ της Παρασκευής, ξέσπασε φωτιά σε καλώδια στον υπόγειο χώρο του υποσταθμού της ΔΕΗ Λαυρεωτικής, εξαιτίας της οποίας έγινε μπλακ-άουτ σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν 21 άνδρες με επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά το έργο τους αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο καθώς, η φωτιά έκαιγε καλώδια κάτω από μετασχηματιστή, κάτι το οποίο τους υποχρέωνε να επιχειρούν μόνο με πυροσβεστικά μέσα ξηράς κόνεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζημιά είναι τελικά πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο έδειχνε αρχικά ενώ τα αίτια της βλάβης που αναστάτωσε χιλιάδες κατοίκους πολλών Δήμων, μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.

Το ρεύμα άρχισε να επανέρχεται σταδιακά από τις 23:30 και αυτή τη στιγμή έχει επαναρευματοδοτηθεί όλες οι περιοχές που έπεσαν στο σκοτάδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τμήματα της Λεωφόρου Λαυρίου που εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς φωτισμό, απαιτούνται κινητά συνεργεία τα οποία πρέπει να παρέμβουν σε διακόπτες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης