Με σημαντικές διήμερες μουσικές εκδηλώσεις θα γιορτάσει και φέτος ο Δήμος Λαυρεωτικής τη καθιερωμένη γιορτή μελιού, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας.

Κυψέλες με ζωντανές μέλισσες, διάφορα είδη μελιού που παράγονται στην Ελλάδα, τα προϊόντα της μέλισσας (γύρη, βασιλικό πολτό, κερί, πρόπολη) καθώς και τρόπους συλλογής και χρήσης των προϊόντων κυψέλης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όσοι επισκεφθούν τη διήμερη γιορτή μελιού, που διοργανώνει το ΝΠΔΔ Δήμου Λαυρεωτικής «Θορικός», σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Κερατέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν γνωστοί καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσουν οι Γιώργος Υδραίος, Σοφία Μιχαηλίδη και Ιωάννα Χριστοπούλου, τραγούδια μεγάλων συνθετών του ελληνικού στερεώματος, ταξιδεύοντας από τα νησιά και τα βουνά της πατρίδας μας, στέλνοντας τις μνήμες εκεί από όπου ξεκινήσαμε. Στο μπουζούκι θα είναι ο Δημήτρης Αλεξίου, ενώ κείμενα απαγγέλει και παρουσιάζει ο ηθοποιός Βασίλης Παπαδόπουλος.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, η γνωστή λαϊκή ορχήστρα Μελωδείον, με επικεφαλής τον Γιώργο Αρμενιάκο, θα παίξει τραγούδια αγαπημένα από το σήμερα μέχρι και παλιότερες επιτυχίες του λαϊκού μας τραγουδιού.

Παίζουν και τραγουδούν οι: Γιώργος Αρμενιάκος, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Σαλβατόρε Μπέτσι και Κώστας Κοντογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήμος Λαυρεωτικής
Αγίας Παρασκευής 1, Λαύριο
Τηλέφωνο: 2292027774
Fax: 2292025060
E-mail: thorikoslavreotikis@gmail.com.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης