Της Άντζελας Πεΐτση

Μία πολύ δύσκολη χρονιά, για την πλειονότητα των Ελλήνων, μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Το 2016 αφήνει … στο διάβα του, πάρα πολλά προβλήματα και στις περισσότερες των περιπτώσεων «άλυτα» τόσο γενικότερα για την κοινωνία όσο και ειδικότερα για τον καθένα από όλους εμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, κι από ό,τι φαίνεται «η αισιοδοξία και η ελπίδα» για το αύριο… μάλλον είναι «πολύ σκληρές για να πεθάνουν». Το δικό τους μήνυμα έστειλαν για τη νέα χρονιά, οι Θεσσαλονικείς, μέσα από το zougla.gr . Τους χαρακτηρίζει «η δύναμη της πίστης για το καλύτερο δυνατό αύριο» για όλους μας. Έδωσαν τις προσωπικές τους ευχές για τον κάθε έναν συνάνθρωπό μας, ξεχωριστά και ευχήθηκαν τις καλύτερες δυνατές δημοσιογραφικές επιτυχίες στο zougla.gr.

Φώτης – ανθοπώλης: «Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία και… υπομονή. Υπάρχει «υπομονή». Πάντα θα υπάρχει και πάντα θα το παλεύουμε. Όσο για το ομορφότερο λουλούδι για το 2017, αυτό είναι η παιώνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλένα: «Εύχομαι το 2017, να έχουμε όλοι υγεία και τα βελτιωθούν τα οικονομικά μας. Να μπορέσουμε να ζήσουμε, γιατί είναι πολύ δύσκολη χρονιά το 2016. «Να πάει και να μην ξαναγυρίσει». Το επίδομα … τι να καλύψει; Ό,τι κι αν έδωσε στις γιορτές «έφυγε» τελείωσε. Αν έχεις να καλύψεις υποχρεώσεις σε ενοίκια, ΔΕΗ, νερό, φυσικό αέριο, που να φτάσουν? Εύχομαι καλή χρονιά στο zougla.gr και σε όλο τον κόσμο. Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος».

Αποστόλης: «Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Θέλω να πιστεύω πως στη νέα χρονιά, τα πράγματα για τη χώρα μας, θα πάνε λίγο καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος, απλά έτσι το βλέπω από την προσωπική μου εκτίμηση. Εύχομαι το 2017 να είναι «ευτυχισμένο για όλο τον κόσμο».

Βασίλης Λόλας, οδηγός ΟΑΣΘ: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους»

Η Κλειώ έστειλε μία μεγάλη ευχή και με πολύ νόημα: «Εύχομαι να ενωθούμε. Αυτό και τίποτε άλλο… Καλή χρονιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης