Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, η ΔΕΗ έδωσε τη δική της εκδοχή για τη «χρυσή» σύμβαση του Γιώργου Μέργου το 2009. Η zougla.gr είχε αποκαλύψει την έμμισθη σχέση του Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών με τον οργανισμό, μία θέση η οποία είχε εξαιρεθεί από το πλούσιο βιογραφικό του.

Η σύμβαση που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Ζούγκλα» ήταν διάρκειας ενός έτους και όπως μας ειδοποιεί ετεροχρονισμένα η εταιρεία, σε λιγότερο από έξι μήνες, ο κ. Μέργος παραιτήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια δεν μας εξηγεί τους λόγους της παραίτησης, αλλά η zougla.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως η αφορμή ήταν μία διένεξη με άλλο στέλεχος-συνδικαλιστή της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα η επιχείρηση αναφέρει ότι: «η σύμβαση του κ. Γ. Μέργου άρχισε να ισχύει στις 23.6.2009, ενώ σε λιγότερο από έξι μήνες (στις 16.12.2009) υπέβαλε την παραίτησή του. Οι αποδοχές του κ. Γεωργίου Μέργου – εκείνη την περίοδο, δηλαδή το 2009 – υπελείποντο αυτών των γενικών διευθυντών της ΔΕΗ κατά 30%. Παράλληλα, ο κ. Μέργος ήταν μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ χωρίς καμία απολύτως αμοιβή».

Διαβάστε επίσης:
Η χρυσή σύμβαση του Γιώργου Μέργου, Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης