Πολλά ερωτήματα που αφορούν στις διαδικασίες με τις οποίες προσλαμβάνεται κάποιος σε χώρους από κάθε άποψη ευαίσθητους ανακύπτουν μετά και την αποκάλυψη της μητέρας του 20χρονου Ολλανδού, κατά την οποία, «το πρώτο ξενοδοχείο που είχε προσλάβει τον νεαρό δράστη είχε πλήρη γνώση για την κατάσταση της πνευματικής του υγείας».

Σε συνέντευξη που έδωσε η Άιριν Γιόνσον στο τηλεοπτικό δίκτυο SBS δήλωσε ξεκάθαρα πως, από την πρώτη στιγμή που το ξενοδοχείο (στο οποίο διέμεναν) έκανε πρόταση στον Σιρίνο της να εργαστεί, εκείνη όχι απλώς τους ενημέρωσε για την κατάσταση της πνευματικής υγείας του παιδιού της, αλλά εξέφρασε και τις επιφυλάξεις της ακριβώς λόγω αυτών των προβλημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ενθουσιασμός όμως του Σιρίνο ήταν τέτοιος, που οι επιφυλάξεις της αυτές υποχώρησαν. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ενημερώσει τον διευθυντή του ξενοδοχείου πως «ο Σιρίνο είναι ένα άτομο που πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής».

Η οικογένεια εκτιμά πως ο διευθυντής του ξενοδοχείου, ο οποίος γνώριζε το θέμα, προχώρησε στη μετακίνηση του νεαρού σε δεύτερο ξενοδοχείο, χωρίς όμως να φροντίσει να ενημερώσει σχετικά και τους εκεί υπευθύνους για την ψυχοπνευματική αστάθεια του 20χρονου.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Απολογείται ο Ολλανδός ανιματέρ, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013, 10:41

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης