Μαζί του… στον γκρεμό ήθελε να πάρει, ένας ρομά από την Καλαμάτα που κατηγορούταν για κλοπές, άτομα με τα οποία είχε διαφορές, τα οποία υποδείκνυε ως συνεργούς του.

Κάπως έτσι, μαζί του στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων βρέθηκαν ως κατηγορούμενοι για κλοπές ο αδερφός του, τον οποίο ήθελε μαζί του στη φυλακή για να… μην κινδυνεύει από αυτόν η γυναίκα του, καθώς και ένας ακόμα ρομά, που είχε αρνηθεί να παντρέψει την κόρη με σε άλλον αδερφό του δράστη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, ο κατηγορούμενος πήρε μόνος του το δρόμο για τις φυλακές, αφού καταδικάσθηκε σε 7 χρόνια κάθειρξης, ενώ οι άλλοι δύο αθωώθηκαν.
 
Όπως κατέθεσε ιδιοκτήτης αγροκτήματος, τον Αύγουστο του 2010 και ενώ βρισκόταν στο κτήμα του, άκουσε θόρυβο από το δρόμο. Τρέχοντας διαπίστωσε ότι ο κατηγορούμενος τσιγγάνος είχε πάρει πάνω από το αγροτικό του αυτοκίνητο ένα χορτοκοπτικό και το είχε τοποθετήσει στα πίσω καθίσματα του δικού του αυτοκινήτου.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως διέκρινε και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο, αλλά δεν μπόρεσε να το δει καλά. Όταν φώναξε στον κατηγορούμενο, εκείνος γύρισε προς το μέρος του κρατώντας κάτι, το οποίο δεν μπόρεσε να διακρίνει καλά, αν ήταν κάννη όπλου, ξύλο ή κάτι άλλο.

Το θύμα φοβήθηκε και οπισθοχώρησε και ο δράστης με το κλεμμένο μηχάνημα τράπηκε σε φυγή, Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ κατάφερε να πάρει και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο ρομά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ημέρες αργότερα ειδοποιήθηκε από την Ασφάλεια, όπου του παρέδωσαν το μηχάνημα, ενώ αναγνώρισε και το δράστη.

Στην απολογία του, ο δράστης ομολόγησε την κλοπή, όπως και εκείνη σε ένα κρεοπωλείο, ενώ παραδέχθηκε ότι έμπλεξε τους άλλους δύο γιατί είχαν διαφορές, υποστηρίζοντας πως εκείνη τη περίοδο ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά. 

Με πληροφορίες από το tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης