Υπόθεση λαθρεμπορίου όπλων ερευνά η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν όπλα στην Νάπολι της Ιταλίας,τα οποία προορίζονταν για την Ελλάδα. Παράλληλα προέβησαν στη σύλληψη δύο ατόμων στη Ζάκυνθο, όπου βρέθηκαν και εκεί όπλα, αλλά και ενός άλλου 67χρονου στην Κρήτη. Ο τελευταίος φέρεται να είναι γνωστός καλλιτέχνης.

Όπως αναφέρει ο τοπικός τύπος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ζάκυνθο , μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωστός καλλιτέχνης της Κρητικής μουσικής και επιχειρηματίας του χώρου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας όπλων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λυράρης , προσήχθη μετά από εντολή που έλαβαν χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης. Η εντολή που δόθηκε από την ΓΑΔΑ – χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες ήταν να εντοπιστεί ο καλλιτέχνης και να γίνει άμεσα μεταγωγή του.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά την κατάσχεση στη Νάπολη της Ιταλίας ενός κοντέινερ το οποίο περιείχε τουλάχιστον 70 όπλα. Τα όπλα αυτά φέρεται να είχαν παραλήπτη το συγκεκριμένο άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ekriktiko,cretalive
Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης