Νέα προθεσμία για τις 31 Ιανουαρίου έλαβε ο Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης, δικηγόρος και συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει κληθεί από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα να δώσει εξηγήσεις ανωμοτί (ως ύποπτος δηλαδή) για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor 1. Πρόκειται για τη δεύτερη προθεσμία που έχει λάβει ο Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης.

Την ίδια προθεσμία φαίνεται πως θα λάβει ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, κ. Δημακόπουλος για τον πελάτη του ο οποίος και αυτός έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ανωμοτί, ως ύποπτος, για την υπόθεση Noor 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ίδια λογική και οι άλλοι δύο συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, Νίκος Συντυχάκης και Ηλίας Τσακίρης ζήτησαν και έλαβαν την ίδια προθεσμία για να προσέλθουν ενώπιον της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα.

Εν τέλει και μετά από όλες αυτές τις νομικού τύπου διαδικασίες και με αναμενόμενες καθυστερήσεις, η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα θα έχει ολοκληρώσει την εξέταση όλων αυτών των προσώπων περί τα τέλη του μηνός.

Λογικά και μετά την εκτίμηση των στοιχείων η εισαγγελέας θα καταλήξει στα συμπεράσματά της εντός των πρώτων εβδομάδων του μηνός Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης