Ηράκλειο: Η πρώην... του έκαψε το αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Η πρώην... του έκαψε το αυτοκίνητο
Δεν άντεξε την απόρριψη και τον... εκδικήθηκε. Ο λόγος για μια γυναίκα που φέρεται ως ηθικός αυτουργός στον εμπρησμό του αυτοκινήτου γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη. Η υπόθεση έχει φτάσει στη Δικαιοσύνη, μετά το σχηματισμό της δικογραφίας από τις αρχές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η φερόμενη ως δράστης έβαλε ένα γνωστό της άτομο να κάψει το αυτοκίνητο του πρώην φίλου της.

Ο ίδιος περιγράφοντας το περιστατικό αναφέρει «Ένα βράδυ του Αυγούστου μετά από διασκέδαση επέστρεψα στο σπίτι μου, σε περιοχή του Ηρακλείου. Πάρκαρα το αυτοκίνητό μου στις 3.50 το πρωί και στις 4.05 π.μ. το αυτοκίνητό μου, το οποίο ήταν καινούριο, είχε παραδοθεί στις φλόγες. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πίσω από τον εμπρησμό κρυβόταν αυτή η γυναίκα και το είπα στους αστυνομικούς και στους πυροσβέστες που είχαν φτάσει».

Εκείνος κατάλαβε, όπως λέει, ότι για τη φωτιά στο αυτοκίνητό του ευθύνεται η πρώην φίλη του, γιατί και στο παρελθόν είχε κινηθεί εναντίον του. Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του, «αυτή τη φορά ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν μπορούσε να αφήσει έτσι την σε βάρος του εμπρηστική ενέργεια και να μην την καταγγείλει, αφού η ζημιά στο όχημα ξεπερνούσε τις 7.000 ευρώ».

Όπως αναφέρει ο Κρητικός καλλιτέχνης, η ίδια ομολόγησε ότι εκείνη ζήτησε από φιλικό της πρόσωπο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό του, για να τον εκδικηθεί.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 06:47