Την αυτεπάγγελτη επέμβαση της Προϊσταμένης της Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κ. Παναγιώτας Φάκου, προκάλεσε η δημοσιοποίηση της καταγγελίας πολιτών και δήμου Ελευσίνας για παράνομη λειτουργία λούνα παρκ στην παραλία.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση των καταγγελλομένων μετά τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη «Ζούγκλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καταγγελίες αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργεί χωρίς τις κατά το νόμο απαιτούμενες άδειες καθώς ο δήμος Ελευσίνας με ομόφωνο ψήφισμα του με αριθμό 272/2012 αποφάσισε να μην αδειοδοτήσει τη λειτουργία. Παράλληλα η έρευνα αφορά μαρτυρίες κατοίκων ότι το λούνα παρκ ηλεκτροδοτείται παράνομα με καλώδιο το οποίο έχει επιμελώς θαφτεί μέσα στην δημοτική παιδική χαρά που βρίσκεται στο σημείο βάζοντας σε κίνδυνο ζωές μικρών παιδιών που παίζουν εκεί.

Ήδη με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Σταυρούλας Δήμου διενεργείται από τα αρμόδια κλιμάκια της Διεύθυνσης Ανάπτυξης αυτοψία στο σημείο ώστε άμεσα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση της επιχείρησης. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω, δεν έχει διακόψει την λειτουργία του λούνα παρκ μια και δεν έχει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας από τον δήμο Ελευσίνας.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου
Διαβάστε επίσης:
Kαταγγέλουν σκανδαλώδη απόφαση του ΟΛΕ, Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης